Over YouFocus

YouFocus is specialist op het gebied van emblemen, die toepasbaar zijn op alle kleding. YouFocus is leverancier van Avery Dennison Retail Branding and Information Solutions en actief in de Benelux markt.

Als marktleider is Avery Dennison al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van de beste transfers. In Scandinavië, de streek waar de beste (beroeps)kleding zijn oorsprong heeft, wordt nu het meest innovatieve embleem ooit geproduceerd: YouFocus!

Alles is mogelijk

Zegt u het maar, hoe moet uw logo eruit zien? Reflecterend? Ademend? Vlamvertragend? Een foto? Heeft u een logo met een mooi kleurverloop erin? Of wilt u een embleem dat net een echte borduring lijkt? U kunt het zo gek niet bedenken, YouFocus past zich feilloos aan.

Eén embleem voor alle textiel

Eén embleem voor álle textielsoorten. Dat kan toch niet? Voorheen kon dit inderdaad niet. Nu wel. Op iedere textielsoort blijft een embleem van YouFocus gegarandeerd goed zitten. Levenslang en zonder doorlopende kleuren.

Ongekend duurzaam

Stoffen worden vaal, huid gaat rimpelen, haren worden grijs en leder wordt dof. Er zijn maar weinig zaken die de impact van tijd zonder kleerscheuren kunnen doorstaan. YouFocus kan dat. Met gemak. Zelfs na vele industriële wasbeurten, blijft YouFocus goed van kleur en structuur.

YouFocus is een website van Wiltec B.V.

Industrielaan 24, 5406 XC Uden (Nederland)
Postbus 116, 5400 AC Uden (Nederland)

Telefoon: +31(0)413 24 44 69
Fax: +31(0)413 24 61 00 
E-mail: info@youfocus.nl

BTW nummer: 808311657B01
KvK Den Bosch: 54.55.65.11

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.