bewandel het pad van totale traceerbaarheid en transparantie

Digital product passport

Het DPP-initiatief speelt een sleutelrol in het Actieplan Circulaire Economie en wordt tegen 2027 in belangrijke markten verwacht. Directe toegang tot cruciale info zoals de herkomst van grondstoffen, CO2-voetafdruk, en recycling- of afvoermogelijkheden.

Volledige traceerbaarheid en transparantie, binnen handbereik.

DPP as a Service (DPPaaS)

Avery Dennison’s DPPaaS is jouw complete oplossing op maat, van begin tot eind. Ons aanbod omvat consultancy, hardware, software, digitale ID-technologie, fysieke labels en ondersteunende diensten. Zo bieden we merken een allesomvattende aanpak bij het voorbereiden op de Digital Product Passport (DPP).
Met DPPaaS krijgen organisaties alles wat ze nodig hebben om de belangrijkste gegevens voor DPP-naleving vast te leggen. Dit omvat essentiële informatie over de herbruikbaarheid van producten, zodat ze een tweede of zelfs derde leven kunnen krijgen.

Til uw klanten verbinding naar een hoger niveau


1. Consumentgegevens
Stimuleer het delen van gegevens door klanten met onweerstaanbare content en boeiende ervaringen. Verfijn uw marketinginspanningen en verhoog uw ROI.

2. Product eigendom
Behoud de verbinding met de kledingstukken die u creëert, ook na de verkoop.

3. Versterkte interactie
Transformeer uw kleding in communicatiekanalen. Moedig interactie via sociale media aan en bouw fancommunity’s op.

4. Registraties & Abonnementen
Versterk uw relaties met klanten door ze te motiveren zich bij jouw merk te registreren. Verken de mogelijkheden van abonnementsmodellen om langdurige betrokkenheid te stimuleren.

5. Loyaliteit
Bied buitengewone ervaringen en transformeer incidentele kopers in trouwe merkambassadeurs.

6. Samenwerkingen
Werk samen met vooraanstaande partners en beroemdheden. Creëer extra inkomstenstromen door middel van sponsormogelijkheden.

Wat kan RFID U bieden?

Fabriek oplossingen
distributie oplossingen
Merk bescherming
Vindbaarheid

Betrouwbaar, innovatief en duurzaam, met ongeëvenaarde kwaliteit.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden, wenst u advies over de meest geschikte transfer, of wilt u meer weten over het gebruik.